Seinät kaatuu päälle, juuri ilmoille noussut usko paremmasta tipahtaa niskaan repien mennessään puolet selkänahasta. Mikäs tässä on kärvistellessä, on sitä huonomminkin mennyt. Ahdistaa ihan sanoinkuvailemattoman paljon ettei täältä vankilasta pääse mihinkään. Tässä oli sitten se odotettu, viikon kestävä kesäloma, joka meni kotona masennellessa ja maistellen ripsarin makuisia kyyneliä. On ihan helevetin jännää ollut joo, tästä tullaan puhumaan vielä vuosienkin päästä. On siinä syntymättömillä lasten lapsilla ihmettelemistä, että miten se mummo on noin hurjaksi heittäytynyt tuolloin vuonna '08.
 
Kerrankos sitä irrotellaan ja eletään. Kaikki rahat on menneet, autoon odotellaan yhtä helvetin osaa joka tulee jostain Helsingistä asti ja on täällä peräti maanantaina. Viikko ilman autoilua, meinaan ihan oikeasti seota. Eilen oli ihan siedettävä yönseutu, näki muitakin naamoja kuin omansa heijastumasta siideritölkistä. Alko jo nimittäin vituttaa sekin pärstä. Mutta kaikista ihaninta olis ollut, kun olis saanu ajella kuumottavassa auringonpaahteessa rakkaalla nisukalla, ja lähtee vielä yön seuduksi ajamaan ja nuuhkimaan linnunpaskaa kesäillassa.
 
Mutta eipä lähdetty ei. Eilen sitten ihme kyllä repes kuskikin jostain taivaista, laskeutu suoraan tähän Latolankadulle. VAU. Siinä sitä sitten lähettiin, vipot kahisevat sen tankkiin ja kuplijuomaa naamasta alaspäin. Olin toki jo siinä vaiheessa niin kännissä etten muistanu sitäkään osotetta mihin sen piti miut viedä, vaan kävelin sitten itse lopun matkaa. Ei ollu ees paha, yks PIIP luikaus, ja perillä oltiin. Siinä meni tuntinen pari ihmetellessä jne ja sittempä sitä joudettiinkin jo kotia. Nyyh, oikeesti.
 
Nuokin rahat mitä oon tän hulppean viikon aikana nautiskellut, oisivat voineet mennä vaikka tankkiin. Ois ollu paljon enemmän iloa ja hyötyä siitä. Nyt on olo kuin yliajetulla munkkipossulla, yhtä kaunis ja hehkeä. Inihottaa. Semmonenkin jännä asija, että niin pitkään sitä tuntee olevansa elämässä mukana kun on tuo auto käytössä ja tukevasti perseen alla. Sitten kun se on rikkilikkikatkipoikki-poissakäytöstä, niin eipä kellään ole mitään asiaa. Kaikki on jossain huitsin kuusessa suorittamassa omia hommiaan puhelimet kiinni tai jotain vastaavaa, kenties juhlimassa omien kavereidensa kanssa. "Ei menny taas sytytystulpat tasan, Missy."
 
Kuhan selviis jotenkin tuon ensi vuoden vielä läpi tuota paskakoulua, ja pääsis töihin, eli sellaseen paikkaan missä on ehkä ihan kivaa ja raha juoksee ja kaikki on hienosti. Sitten kun on rahaa, on myös toimiva auto, kavereita ja paljon parempi mieli kaikilla. Eiks je? "yhyy eiks sulloo bemarii no emmä sit oo sun kaaaaa!1"
 
Nyt alko oikeesti keittämään. Önkä nousee konepellin alta niin että JUOSKAA KUN VIELÄ VOITTE, se räjähtääääää! Mie avaan oven, suljen sen, avaan oven takapenkille, ja suljen sen. Ja tiiättekö mitä sitten? Korkkaan siiderin ja antaa vaan palaa. Olen tämän ansainnut.